Onze diensten

Beoordeel vastgoed niet voor wat het is, doch beeld je in wat het kan worden. “

Bij Aktimmo streven wij ernaar om op 2 cruciale momenten het verschil te maken voor onze opdrachtgevers en dit zowel bij de koop/verkoop als bij de huur/verhuur, namelijk ;

- op het moment van de inschatting van de waarde ( lees : de mogelijkheden ) van jouw eigendom op de markt, het spel van vraag en aanbod.

- op het moment van de onderhandelingen om naar het delicate evenwicht te streven tussen koper en verkoper en tussen huurder en verhuurder.

We zijn bewust kleinschalig, we werken op maat ! We onderzoeken de mogelijkheden van een pand en gaan dan ook doelgericht netwerken naar potentiële kandidaat-kopers. We gebruiken optimaal de mogelijkheden van het internet en de zoekrobots om uw pand zichtbaar te maken. De toegevoegde waarde van advertenties in de geschreven pers ( kranten, tijdschriften, huis aan huis bedeling ... ) is naar ons oordeel voorbijgestreefd.

Het internet geeft uw pand visibiliteit, onze persoonlijke benadering garandeert maatwerk en focus om af te ronden.

Voor deze aanpak vragen wij een commissie van 3,63 % inclusief btw ( 3 % plus 21 % btw ).

 

Bij de verhuur werken wij op twee wijzen ;

- Aktimmo verhuur met beheer , tarief : een halve maand huur plus btw  en maandelijks een afhouding van 5 % plus btw van de huur.

- Aktimmo verhuur zonder beheer , tarief : één maand huur plus btw.

Op eenvoudig verzoek, per telefoon of per émail, bezorgen wij u graag onze methodiek van maatwerk.

Tot uw dienst,

Stefan Vanweddingen

zaakvoerder